LOGOS PNG-01.png

QUI SOM?

Som CA Consciència Animal, una entitat nova, creada al 2019, on treballem en l'àmbit de les intervencions assistides amb animals (IAA), en concret amb gossos i gosses.

Els nostres gossos i gosses són tot adoptats de centres d'acollida d'animals o d'adopcions a particulars.

Treballem en sessions de petits grups o sessions individuals per poder donar una atenció al màxim d'acurada possible tant a les persones com als nostres cans.

Qui som al nostre equip?

IMG-2672.jpg

ALBA MARTÍNEZ

Tècnica en IAG (Intervenció Assistida amb Gosses) i entrendora de gosses per intervenció assistida. Mestra d'Educació Física i de Primària. Experta en TEA i TDAH.

El contacte amb la natura és continu des de la infantesa. Practico diferents esport sempre relacionats amb el medi natural.

PITU

Gos acreditat per a IAG. En Pitu és un gos de raça: Cocker Americà, adoptat de DANA, protectora municipal de Teià. Va ser trobat pel carrer sense xip , ni collaret, ni res que el pogués identificar. Adoptat fa 7 anys, és un gos molt actiu, sociable amb les persones, alegre, simpàtic, juganer i capaç de treure un somriure ràpidament, que potser un esser humà no podria fer.

GORA

Gossa acreditada per a IAG. La Gora és una gossa mestissa de 5,5 kg. La vam adoptar ara farà 2 anys i mig de DANA. És una gosseta molt bona, carinyosa, dolça, sensible i molt afectuosa amb aquelles persones que necessiten carinyo. Ella sembla saber com i quan ha d'actuar en cada moment. Veure la forma i com fa que les persones se sentin millor és una gran recompensa i satisfacció.

GORA

Gossa acreditada per a IAG. La Gora és una gossa mestissa de 6 kg. La vam adoptar ara farà 5 anys de DANA. És una gosseta molt bona, carinyosa, dolça, sensible i molt afectuosa amb aquelles persones que necessiten carinyo. Ella sembla saber com i quan ha d'actuar en cada moment. Veure la forma i com fa que les persones se sentin millor és una gran recompensa i satisfacció.

DANA

La Dana és una gossa de raça Whippet de dos anys i mig d'edat, adoptada fa 2 anys d'un particular. És una gossa molt carinyosa que li encanta el contacte amb les persones.

 

Poc a poc està aprenent com fer treure un somriure als humans que ho necessiten. 

SANDRA PARRA 

Tècnica Superior en Marketing i Publicitat, i llicenciada en "Marketing and Social Media". Responsable de la comunicació i el·laboració de la pàgina web i xarxes socials de CA Consciència Animal.

Apassionada dels animals i l'esport, poder combinar la professionalitat amb els hobbies és meravellós.