LOGOS PNG-01.png

ADOPTA'M

Presentem als gossos i gosses que hi ha per adoptar a la Protectora Municipal de Teià, DANA. És una associació sense ànim de lucre, fundada fa més de 18 anys, que té com a objectiu donar una llar als animals que hi ha al refugi. 

Actualment hi ha aquests gossos i gosses en adopció.

Si esteu interessats contacteu al: 657 566 530

CANELO

És el més veterà , té 12 anys aproximadament. Surt a diari, li encanta la muntanya. Sería molt important una adopció perquè ara que es fa gran se'l pugui cuidar com necessita un gos veterà com ell.

BRANDY

Gossa d'aproximadament 6 anys: molt llesta i molta capacitat d'aprendre. A vegades li costa relacionar-se amb altres gossos, però amb pautes i rutines se'n sortira. És molt carinyosa amb els que coneix.

BO

Gos d'aproximadament 10 anys, porta molt de temps a la protectora i necessitaria una casa a on li poguessin ensenyar, donar unes pautes. Amb els cuidadors es molt fidel i carinyós

BRUCE

Gos d'aproximadament 4 anys. És molt simpàtic, juganer i sociable. Necessita una adopció urgent.

Adoptats i adoptades:

CLOONEY

Va ser adoptat fa aproximadament 3 anys per una família, estan encantats.

NERET

Adoptada fa aproximadament 3 anys, a la foto podeu veure com la van rebre els seus ex companys de la protectora que encara esperen ser adoptats.

També pots adoptar gatets i gatetes:

HERA

Gossa femella, no sabem l'edat. Quan es va esterilitzar tenia la matriu destrossada d'haver criat molt. Tot i els seu passat és una gossa MOLT BONA, CARINYOSA I PREPARADA PER ADOPTAR.

THOR

Gos mestís de 3 anys d'edat, un dels fills decomissats de la Zira. Actiu i simpàtic.

WhatsApp Image 2019-06-15 at 12.17.45.jp

Per a més informació pots visitar la pàgina web, o posar-te en contacte amb nosaltres.