top of page
Buscar
  • Foto del escritorsandraparra

#MillorsAmics: ara més junts que mai.

#MillorsAmics és un projecte desenvolupat per FAADA la "Fundación de Asesoramiento y Acción en Defensa Animal".


L'objectiu d'aquest projecte és facilitar l'allotjament de les persones sense llar amb els seus animals en els albergs i en els habitatges socials o d'inclusió tant de Barcelona com de tot Catalunya:


  • Permetre que s'acceptin les persones sense llar amb els seus animals en els centres de dia, albergs i en els habitatges socials o d'inclusió de Barcelona i Catalunya.

  • Assessorar totes aquelles entitats que, en els seus centres, vulguin oferir opcions a les persones vulnerables que comparteixen la seva vida amb animals.

  • Col·laborar amb l'Ajuntament de Barcelona per vehicular els departaments responsables de l'administració i els centres interessats en el projecte.

  • Aconseguir que es comenci a recopilar dades: avui en dia cap administració ha recollit ni registrat informació del nombre de persones vulnerables en situació de pobresa i exclusió que conviuen amb animals. A falta de xifres, aquesta realitat és una qüestió de percepció, cosa que impedeix establir un full de ruta.

  • Incloure donacions de menjar per a animals de companyia a les recollides d'aliments que es realitzen en aquest tipus de centre.

  • Proporcionar atenció veterinària per als animals de les persones sense llar i les que puguin acreditar greus problemes econòmics.

  • Oferir formació a aquells professionals que estan en contacte amb aquest perfil de persones i els seus animals perquè disposin de totes les eines necessàries.

  • Col·laborar amb les administracions perquè es desenvolupin programes d'ajuda i allotjament per a les dones víctimes de violència de gènere i els seus animals, amb el suport de refugis, veterinaris i residències.


#MillorsAmics, és un projecte multidisciplinari on el propòsit és fer visible en vincle que s'estableix entre persones i animals en situació de vulnerabilitat. Dia rere dia a Espanya ens trobem amb persones que s'exposen a situacions extremes per mantenir al seu company.


Des de CA Consciència Animal, volem animar-te que li donis un cop aquest projecte perquè els Millors Amics no se separin mai:


9 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page