top of page
Buscar
  • Foto del escritorsandraparra

10 Consells perquè el teu gos es refresqui aquest estiu:

Aquest any, l'estiu ve trepitja'n fort amb molts alt i baixos de temperatures i onades de calor extremes. Ens encanta refrescar-nos i hidratar-nos per a fer que la calor sigui més amè, ja que no hem d'oblidar de refrescar i mantenir hidratat al nostre gos o gossa. A continuació des de CA Consciència Animal, et proposem 10 consells per refrescar i hidratar la teva mascota.

1. Mantenir-lo hidratat:

A l'estiu hem de controlar més freqüentment l'estat de l'aigua del seu abeurador, ja que té més possibilitats d'evaporar-se o escalfar-se això farà que el teu gos o gossa no begui aigua. Una opció és col·locar glaçons a l'aigua, i no oblidis endur-te un abeurador portàtil quan aneu a donar un passeig.

2. Gelats casolans:

Aquesta opció, és de les més lúdiques i fàcils de preparar simplement amb un motlle de glaçons col·loqués uns granets de pinso amb aigua i els deixes al congelador, un cop glaçats li dónes a la teva mascota perquè passi una estona entretingut

3. Protegeix-lo del sol:

És molt important que tinguin habilitat un lloc fresc on descansar i protegir-se del sol, sobretot a les hores més càlides.

4. Refresca l'ambient:

Podem utilitzar un ventilar o aire condicionat en moderació per refrescar l'ambient on es troba el nostre gos o gossa.

5. Mulla'l:

Perquè no els hi pugi la temperatura corporal és molt important mullar-los el cap i el tronc, els cans no suen com les persones i quan l'aigua s'evapora produeix un efecte similar al de la suor. També pots col·locar una piscina inflable al jardí o terrassa.

6. Adapta el seu llit:

La majoria de gossos i gosses a l'estiu opten per dormir a terra, ja que aquest és més fresc que el seu llit, doncs bé en el mercat podem trobar diversos llits especialment per a les èpoques de calor i estiu.

7. Un tall de cabell:

No es tracta d'afaitar o rapar-lo sencer, simplement amb retallar-li els pèls de la panxa ja l'ajudarà a sentir-se més fresc i lleuger.

8. Respalla'l:

Respallar-lo amb freqüència, ajuda a retirar el subpel, és a dir, el pèl més fi i llanós del manto que serveix per fer calor a l'hivern

9. Evitar fer activitats físiques en els pics de calor:

És molt important passejar amb frecuencia la nostra mascota pero hem d'evitar els pics de calor durant el dia i buscar un lloc fresc on donar una volta.

10. Donar-li menjar quan faci més fresc:

Quan fa tanta calor els gossos i gosses perden apetit, per això és recomanable donar-los menjar a les hores menys càlides del dia, com a primera o última hora.




16 visualizaciones0 comentarios
bottom of page